HFC DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2249 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 1:32 Goeie lekkere burgers en snelle bezorgservice. Helemaal top
5 dec 2022 om 0:18 'Vast Food,' ...(met een bezorgtijd van 20 tot 45 Min.) ...waar je '1-uur & 20-Min.' op moet wachten... (is gewoon een beledigingen in je gezicht) 'Van de bestelling van z'n € 18,- heb ik nog net 'één' (lauwe) hamburger gegeten, ...de rest was koud!!
4 dec 2022 om 22:28 veel te lang wachten op bestelling.naar aanleiding daarvan gebeld naar het restaurant.vervolgens zegt het restaurant dat de bezorger aangebeld heeft en ik niet open gemaakt heb.dit is niet waar aangezien ik op zijn eten zat te wachten.slechte service
4 dec 2022 om 9:39 Kip droog(niet vers) en koud
3 dec 2022 om 23:18 Was echt lekker dit keer!
3 dec 2022 om 20:17 Broodjes vallen de laatste paar keren steeds uit elkaaaar!!! En de patat is ook ijskoud geleverd.
3 dec 2022 om 19:31 Eten 50 minuten te laat bezorgd. Koud en totaal niet vers. Nog nooit eerder meegemaakt.
3 dec 2022 om 11:36 Na bijna 2 uur wachten en een aantal keer gebeld. Koude friet en burger. Slecht!!!
3 dec 2022 om 9:37 Bucket vergeten! wat een domper. Ze hebben voor 1 uur lang de telefoon niet opgenomen. Heel jammer dit!
2 dec 2022 om 1:29 Eten was super koud. Patat slap. Burger kon volgens mij niet kleiner.
1 dec 2022 om 23:35 Altijd goed altijd lekker
1 dec 2022 om 23:21 56