HFC DEN HAAG

HFC DEN HAAG We make it tasty!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1844 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 21:31 They didn't deliver on the time I specified. The burger was great but the nuggets were meh
25 mei 2022 om 22:18 Het eten was goed
25 mei 2022 om 2:53 Eten nooit gehad er was geen eten meer zeiden ze
22 mei 2022 om 17:59 Always good
22 mei 2022 om 13:05 Delivery was 22 minutes too early and rude Food was cold but decent, fries were excellent though.
20 mei 2022 om 19:30 Took forever. I call about why is taking long and guy on the phone was very rude. Dus nooit meer. Pacull
20 mei 2022 om 15:41 Eten kwam koud aan friet was koud waardoor mijn nichtje van 3 koude friet moest eten daarna heb ik hfc gebeld daar kwam ik aan de lijn met iemand die vond dat ik loog en de telefoon aan me oor op hing terwel ik nog aan het praten was dus neeNIET GOED
20 mei 2022 om 10:01 Ik bestel vaker hier...Die burger van de kids menu is niet te vreten. Heeft n hele vieze geur en smaak. Als je kipnuggets kiest krijg je er maar 4. Mijn kids eten meer dan 4 dus maak er een portie van 6. Drinken niet in de happymeal boks doen, wordt
20 mei 2022 om 8:33 Niks anders dan lof!! Het eten was top en loeiheet nog bij aankomst, vriendelijke bezorger. Zelfs een tekening van een dino gemaakt voor ons
19 mei 2022 om 22:38 Beste bezorger was heel snel en heel aardig
19 mei 2022 om 22:10 Heel heel erg! A.U.B, niet hier bestellen! Ik ben echt dood ziek geworden. Explosieven diarree met wormen! Bah!
19 mei 2022 om 10:00 1e keer voor mij. Na 12 uur ‘s nachts uit hotel besteld dus in de buurt alleen wat fast food. Kreeg gelijk sms kreeg met tegenvallende bezorgingstijd (68min) maar maaltijd was er in 30min, verwachtingsmanagement? Frietjes koud, burger nominaal.